«Κλαίρη – Έρικα – Κλειώ» από τον Γιώργο Ντόβα

Yorgos Books Τα Βιβλία του Γιώργου Ντόβα - A.I. Art
«Κλαίρη – Έρικα – Κλειώ» από τον Γιώργο Ντόβα

Απόσπασμα από το Κεφάλαιο 1. Δευτέρα – Κλαίρη!

Διαθέσιμο σε έντυπη και ψηφιακή μορφή (eBook) εδώ!

…«Πιστεύω ότι έχεις καταλάβει πως μπορείς να μου έχεις τυφλή εμπιστοσύνη, όπως νομίζω ότι μπορώ να σου έχω κι εγώ. Ό,τι είναι δικό μου είναι και δικό σου. Εάν το θέμα είναι μόνο οικονομικό, μην το σκέφτεσαι καθόλου. Έχω παρά πολλά χρήματα. Αρκετά για να ζήσουμε δύο ζωές, όχι μία. Μπορούμε να ζήσουμε όπου θέλουμε. Έχω καταθέσεις στην Ελλάδα, στο εξωτερικό και από την απασχόλησή μου βγάζω αρκετά χρήματα. Έχω τη δυνατότητα να εργάζομαι όποτε θέλω. Να κάνω διακοπές όποτε θέλω και για όσο θέλω. Και αυτό ισχύει και για σένα. Έχω γίνει ένα με σένα. Έχεις μπει μέσα στα κύτταρά μου και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα».

«Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Ειλικρινά με συγκινείς. Μου φαίνεται ότι θα βάλω και εγώ τα κλάματα».

«Καλά, άσε τα κλάματα. Αυτά είναι προνόμιο δικό μου. Αν και συνήθως είμαι πολύ σκληρή. Ούτε κι εγώ θυμάμαι από πότε έχω να κλάψω».

«Άκου τώρα πώς έχουν τα πράγματα. Θα σου πω ό,τι ξέρω, όπως επίσης και τις κρυφές μου σκέψεις».

«Συμβουλευτική ψυχολόγος, online», του είπε γελώντας.

«Κατ’ αρχάς, όλα ξεκίνησαν χθες το πρωί, όταν συνάντησα τον Δημήτρη, έναν παλιό μου συνάδελφο στην εταιρεία που έπεσα θύμα πλεκτάνης, που σου είπα πριν. Δεν είχα πολλά πάρε-δώσε μαζί του. Στην εταιρεία ήταν ένας από τους λίγους που με είχε υπερασπιστεί και βοηθήσει. Μου είπε ότι με έψαχνε από τα Χριστούγεννα, αλλά είχε αλλάξει το κινητό μου και δεν μπορούσε να με βρει. Με προσκάλεσε στο σπίτι του και μου έκανε την πρόταση για την ξαδέλφη του. Η ιστορία όπως μου τη διηγήθηκε αυτός είναι ότι η ξαδέλφη του έχει χάσει τη μητέρα της από μικρή και τη μεγάλωσε ο θείος του. Πριν από τέσσερα χρόνια ο θείος του αρρώστησε και τον παρακάλεσε να την αναλάβει ο ίδιος. Όταν τελικά ο θείος του κατέληξε πριν από δύο χρόνια, αυτός ανέλαβε να τη φροντίζει και να την προστατεύει. Μου έδωσε την εντύπωση ότι νοιάζεται πολύ γι’ αυτή. Μερικές φορές μιλάει σαν να είναι ερωτευμένος μαζί της. Είναι πολλά σημεία που δεν είναι ξεκαθαρισμένα και αρνείται να τα ξεκαθαρίσει. Μου έχει πει επίσης ότι. όταν θα γίνω μέλος της οικογένειάς τους, τότε θα μου τα πει».

«Δεν μου λες, αυτόν τον Δημήτρη τον εμπιστεύεσαι; Δηλαδή, εννοώ, νομίζεις ότι όλα αυτά που λέει είναι αλήθεια;»

«Δεν τον ήξερα και τόσο καλά τότε. Άρα δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Νιώθω ότι πραγματικά ενδιαφέρεται για την Έρικα, αλλά και πάλι αισθάνομαι ότι κρύβονται πολλά πράγματα. Άλλο ένα περίεργο είναι ότι, μόλις είδα τις φωτογραφίες της, αισθάνθηκα κάτι. Δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς. Αλλά νιώθω ένα συναίσθημα συμπάθειας και θέλω πραγματικά να τη βοηθήσω. Και είναι περίεργο, γιατί την έχω δει μόνο μία φορά πολύ φευγαλέα πριν από πολλά χρόνια και δεν την ξέρω»…

Μοιραστείτε το!

Yorgos Ntovas

Γειά σας! Είμαι ο Γιώργος Ντόβας, Συγγραφέας Βιβλίων και Θεατρικών Κειμένων, Σεναριογράφος και Δημιουργός Ψηφιακών Έργων Τέχνης. Έχω γράψει τα βιβλία, «Κλαίρη – Έρικα – Κλειώ» (Τριλογία), «Ελένη & Μενέλαος», «Ένα Βροχερό Απόγευμα και Πολλές Ηλιόλουστες Μέρες», «Ο Εκδότης», «Απόπειρα Βιασμού», «4 Ερωτικές Ιστορίες», «Αναγέννηση», «Η Πολιτικός», «Χέρμα», «Η Νύφη», «Η Ρεπόρτερ», «Δίδυμοι Πειρασμοί», «Συνέβη στο Χαλάνδρι – Βραχίονας του Ωρίωνα», «Η Κόρη του Δημάρχου», «Masculinia», «Εχθροί Μέσα Μου» και «Μαγικό Βουνό». Το πρώτο βιβλίο της Τριλογίας «Κλαίρη – Έρικα – Κλειώ», το «Ένα Βροχερό Απόγευμα και Πολλές Ηλιόλουστες Μέρες» και το «Ελένη & Μενέλαος», έχουν μεταφρασθεί στα Αγγλικά και κυκλοφορούν παγκόσμια, μέσα από το site μου. Hello! My name is Yorgos Ntovas and I am a Books, Theatrical Texts Author and Scripts Writer from Athens, Greece. I create also Digital Artworks and write various strange or not, books. I've written in Greek, the books “Claire – Erica – Cleo” (Trilogy), “Eleni & Menelaos”, “A Rainy Afternoon and Many Sunny Days”, “The Publisher”, “Attempt of Rape”, “4 Erotic Stories”, “Renaissance”, “The Politician”, “Herma”, “The Bride”, “The Reporter”, “Twins Temptations”, “It happened in Halandri - Orion Arm”, “Mayor’s Daughter”, “Masculinia”, "Enemies Inside Me" and "Magical Mountain". The first book of the trilogy “Claire – Erica – Cleo”, “A Rainy Afternoon and Many Sunny Days” and “Eleni and Menelaos”, have been translated into English and are available worldwide through my site.

error: Content is protected !!