«Ένα Βροχερό Απόγευμα και Πολλές Ηλιόλουστες Μέρες» από τον Γιώργο Ντόβα

Yorgos Books Τα Βιβλία του Γιώργου Ντόβα - A.I. Art
«Ένα Βροχερό Απόγευμα και Πολλές Ηλιόλουστες Μέρες» από τον Γιώργο Ντόβα

Απόσπασμα από το Κεφάλαιο 6. Providenciales, Turks & Caicos!

Διαθέσιμο σε έντυπη και ψηφιακή μορφή (eBook) εδώ!

Η Έπαυλη είχε επιφάνεια 800 τμ. σε οικόπεδο 1.800 τμ. Είχε έξη υπνοδωμάτια σε δύο επίπεδα και δική της Πισίνα. Τον ξενάγησε σε όλους τους χώρους. Του εξήγησε ότι είχε ήδη Σταθερό τηλέφωνο και Internet Υψηλής ταχύτητας. Επίσης Καλωδιακή και Δορυφορική Τηλεόραση. Θα κανόνιζε με τον Πάροχο της Δορυφορικής να συμπεριλάβει και Ελληνικά κανάλια στο μπουκέτο των καναλιών. Η Έπαυλη είχε καθημερινή υπηρεσία καθαριότητας καθώς και καθάρισμα ρούχων. Για φαγητό μπορούσε είτε να κάνει χρήση των Εστιατορίων του Συγκροτήματος, είτε να χρησιμοποιήσει το 24ωρο Room Service. Για όλα αυτά, υπήρχε μηνιαία πάγια χρέωση από το Συγκρότημα.

Επειδή ήδη είχαν πει πολλά, του πρότεινε να τον αφήσει να ξεκουραστεί. Επίσης πρότεινε να συναντηθούν το βράδυ για φαγητό και κουβεντούλα. Ο Max (πλέον) την ευχαρίστησε και δέχτηκε την πρόταση της.

Ήταν ήδη απόγευμα. Βγήκε στην βεράντα του Σαλονιού. Είχε μία μαγευτική θέα στον Ωκεανό. Πήρε ένα αναψυκτικό από το ψυγείο και κάθισε στην βεράντα για να βάλει τις σκέψεις του σε τάξη. Επειδή το ταξίδι έγινε σταδιακά, το Jet Lag δεν τον είχε επηρεάσει και τόσο πολύ. Αύριο θα ήταν μία χαρά.

Τα πράγματα εξελισσόταν θαυμάσια. Το περιβάλλον ήταν μαγευτικό, οι άνθρωποι υπέροχοι, χαμογελαστοί και πολύ φιλικοί. Η Μάγκυ, πανέμορφη πέραν πάσης προσδοκίας. Δεν περίμενε φυσικά κάτι περισσότερο από την επαγγελματική σχέση τους. Διέκρινε μία συμπάθεια, αλλά πάλι δεν άφησε τον εαυτό του να σκεφτεί κάτι πέρα από αυτό.

Τώρα τον απασχολούσαν άλλα θέματα. Τα ερωτήματα επέστρεψαν έντονα στο μυαλό του, μόλις χαλάρωσε. Περισσότερο έντονα από ότι περίμενε.

Αμέσως σαν να λειτούργησε μία βαλβίδα ασφάλειας, εμφανίστηκαν στο μυαλό του μία σειρά από μηνύματα. Και αυτό ακριβώς ήταν. Περισσότερο μηνύματα, παρά απαντήσεις.

Αρχικά τον ενημέρωναν, ότι δεν έπρεπε να ανησυχεί για το θέμα της οικογένειας του. Είχαν λάβει τα χρήματα και «οι άγνωστοι» σε αυτόν διαχειριστές της κατάστασης, είχαν μεριμνήσει στο να μην έχουν πρόβλημα. Η γυναίκα του, θα δρομολογούσε την αλλαγή της κατοικίας τους και γενικά την βελτίωση της ζωής τους, σε αντιστάθμισμα της έλλειψης του.

Μετά του συνέστησαν να ξεκουραστεί και να προσαρμοστεί για τις επόμενες δύο με τρεις ημέρες. Μόλις θα ήταν έτοιμος θα ερχόταν εκείνοι, σε επικοινωνία μαζί του και θα του εξηγούσαν τα πάντα.

Του πρότειναν επίσης να εμπιστευτεί απόλυτα την Μάγκυ. Θα τον βοηθούσε πολύ. Μπορούσε να της ζητήσει ότι ήθελε. Το μήνυμα τελείωνε με την φράση “Έχει γίνει η σχετική προεργασία”. Ότι μπορούσε να σημαίνει αυτό.

Και εδώ τελείωναν τα μηνύματα. Αυτή η υποτυπώδης επικοινωνία, ήταν αρκετή για να τον καθησυχάσει. Αποφάσισε να ακολουθήσει την συμβουλή τους και για τις επόμενες ημέρες να χαλαρώσει και να προσαρμοσθεί. Ήταν άλλωστε στο καλύτερο μέρος, για κάτι τέτοιο.

Αρχικά, έπρεπε να κάνει μία λίστα με πράγματα που χρειαζόταν και πράγματα που ήθελε να κάνει.

Πρώτα πρώτα τα υλικά. Το Smartphone που είχε αγοράσει στο Λονδίνο, ήταν υπεραρκετό. Έπρεπε, να ενεργοποιήσει μία σύνδεση με Internet. Επίσης έπρεπε να αγοράσει ένα ισχυρό φορητό υπολογιστή. Και βέβαια ένα αυτοκίνητο. Στο Providenciales (Provo όπως το έλεγαν οι ντόπιοι) οδηγούσαν αριστερά. Τα αυτοκίνητα όμως επειδή τα εισήγαγαν από τις ΗΠΑ, είχαν αριστερό τιμόνι. Ευτυχώς για εκείνον. Έπρεπε αύριο να πάει να κανονίσει τα ψώνια του. Και φυσικά η Μάγκυ, θα τον βοηθούσε σε αυτό.

Μοιραστείτε το!

Yorgos Ntovas

Γειά σας! Είμαι ο Γιώργος Ντόβας, Συγγραφέας Βιβλίων και Θεατρικών Κειμένων, Σεναριογράφος και Δημιουργός Ψηφιακών Έργων Τέχνης. Έχω γράψει τα βιβλία, «Κλαίρη – Έρικα – Κλειώ» (Τριλογία), «Ελένη & Μενέλαος», «Ένα Βροχερό Απόγευμα και Πολλές Ηλιόλουστες Μέρες», «Ο Εκδότης», «Απόπειρα Βιασμού», «4 Ερωτικές Ιστορίες», «Αναγέννηση», «Η Πολιτικός», «Χέρμα», «Η Νύφη», «Η Ρεπόρτερ», «Δίδυμοι Πειρασμοί», «Συνέβη στο Χαλάνδρι – Βραχίονας του Ωρίωνα», «Η Κόρη του Δημάρχου», «Masculinia», «Εχθροί Μέσα Μου» και «Μαγικό Βουνό». Το πρώτο βιβλίο της Τριλογίας «Κλαίρη – Έρικα – Κλειώ», το «Ένα Βροχερό Απόγευμα και Πολλές Ηλιόλουστες Μέρες» και το «Ελένη & Μενέλαος», έχουν μεταφρασθεί στα Αγγλικά και κυκλοφορούν παγκόσμια, μέσα από το site μου. Hello! My name is Yorgos Ntovas and I am a Books, Theatrical Texts Author and Scripts Writer from Athens, Greece. I create also Digital Artworks and write various strange or not, books. I've written in Greek, the books “Claire – Erica – Cleo” (Trilogy), “Eleni & Menelaos”, “A Rainy Afternoon and Many Sunny Days”, “The Publisher”, “Attempt of Rape”, “4 Erotic Stories”, “Renaissance”, “The Politician”, “Herma”, “The Bride”, “The Reporter”, “Twins Temptations”, “It happened in Halandri - Orion Arm”, “Mayor’s Daughter”, “Masculinia”, "Enemies Inside Me" and "Magical Mountain". The first book of the trilogy “Claire – Erica – Cleo”, “A Rainy Afternoon and Many Sunny Days” and “Eleni and Menelaos”, have been translated into English and are available worldwide through my site.

error: Content is protected !!