«Κλαίρη – Έρικα – Κλειώ» από τον Γιώργο Ντόβα

Yorgos Books Τα Βιβλία του Γιώργου Ντόβα - A.I. Art
«Κλαίρη – Έρικα – Κλειώ» από τον Γιώργο Ντόβα

Απόσπασμα από το Κεφάλαιο 1. Δευτέρα – Κλαίρη!

Διαθέσιμο σε έντυπη και ψηφιακή μορφή (eBook) εδώ!

…«Λοιπόν, τώρα θα βάλω το επαγγελματικό μου καπέλο, θα ξεχάσω το σεξ της ζωής μου, που μόλις έκανα, σιγά να μην το ξεχάσω δηλαδή, και θα κάνω το ψυχογράφημα της αγαπητής, πώς είπαμε ότι τη λένε;»

«Έρικα»

«Της αγαπητής Έρικας, λοιπόν».

«Ας δούμε ξανά τις φωτογραφίες της. Όπως σου είπα και στο Skype, η κοπελιά φαίνεται μια χαρά. Το κορμί της είναι υγιές, καλοσχηματισμένο, δεν διακρίνω ίχνη νευρώσεων και απ’ ό,τι κρίνω από τις λεπτομέρειες είναι παρθένα. Τουλάχιστον ήταν όταν τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες με το μαγιό. Έχει πολύ ευγενικά χαρακτηριστικά και θα πρέπει να είναι ήρεμη και συνεσταλμένη. Όπως σου έχω επίσης πει, το συνεσταλμένη δεν σημαίνει και σεμνότυφη. Το επίπεδο της ανάπτυξής της είναι πολύ καλό. Οι γυναικείες ορμόνες της θα πρέπει να είναι πάνω από το κανονικό. Αυτό φαίνεται και από την ανάπτυξη του στήθους της. Τώρα, στις νεότερες φωτογραφίες. Τα κιλά που πήρε λόγω των ψυχολογικών προβλημάτων μπορεί να τα χάσει γρήγορα. Αν προσέξεις, θα δεις ότι τα έχει πάρει συμμετρικά. Αυτό δε που είναι αξιοσημείωτο είναι ότι δεν έχουν επηρεάσει το στήθος της. Δεν έχουν διαταραχτεί οι ορμόνες της και αυτό είναι πολύ καλό. Με ένα καλό πρόγραμμα, όχι ιδιαίτερα αυστηρό, σε ένα καλό κέντρο αδυνατίσματος σε τρεις μήνες θα είναι καλύτερα από πριν. Ποια είναι η ετυμηγορία μου λοιπόν. Ανεξάρτητα από το εάν είναι ακόμη παρθένα, εάν αυτή τη γυναίκα την πλησιάσει ένας σωστός άντρας, ακολουθήσει τη σωστή προσέγγιση και τεχνική, θα μπορούσε να γίνει μία ωραιότατη σύντροφος. Μπορεί να μη γίνει η απόλυτη ερωμένη, αν και ποτέ δεν ξέρεις, αλλά θα είναι μία θερμή γυναίκα που θα μπορεί να ικανοποιήσει ένα μέσο άντρα».

«Όλα αυτά υποθετικά, φυσικά».

«Τώρα, εάν είναι αυτή η τέλεια σύντροφος για σένα, η απάντηση είναι απλή. Όχι, δεν είναι. Και κρίνοντας από αυτό που πέρασα μόλις πριν από λίγο –και ελπίζω να ξαναπεράσω–, η τέλεια ερωμένη για σένα είμαι εγώ» είπε γελώντας. «Και πρόσεξε, είπα ερωμένη και όχι σύζυγος».

«Εντάξει. Τα κατάλαβα όλα αυτά και σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Ξέρω ότι σου είναι δύσκολο να τα πεις και μάλιστα ύστερα από αυτό που ζήσαμε. Μου έχεις δώσει ήδη την απάντηση σε ένα θεμελιώδες ερώτημά μου. Βέβαια, έχουν προκύψει και άλλα επιπλέον».

«Δηλαδή;»

«Ύστερα από αυτό που μου έβγαλες και αυτό που ζήσαμε, μου είναι πολύ δύσκολο να σκεφτώ τη ζωή μου χωρίς εσένα».

«Αλήθεια, αγάπη μου; Με κάνεις πάρα πολύ χαρούμενη».

«Από την άλλη όμως, η περίπτωση της Έρικας θέλει πολλή σκέψη. Είναι λεπτομέρειες που δεν σου έχω πει και υπεισέρχονται και άλλοι παράγοντες, πιο ανθρώπινοι. Σκέφτομαι μήπως μπορούμε να βρούμε μία λύση που να τα συνδυάζει όλα»…

 

Μοιραστείτε το!

Yorgos Ntovas

Γειά σας! Είμαι ο Γιώργος Ντόβας, Συγγραφέας Βιβλίων και Θεατρικών Κειμένων, Σεναριογράφος και Δημιουργός Ψηφιακών Έργων Τέχνης. Έχω γράψει τα βιβλία, «Κλαίρη – Έρικα – Κλειώ» (Τριλογία), «Ελένη & Μενέλαος», «Ένα Βροχερό Απόγευμα και Πολλές Ηλιόλουστες Μέρες», «Ο Εκδότης», «Απόπειρα Βιασμού», «4 Ερωτικές Ιστορίες», «Αναγέννηση», «Η Πολιτικός», «Χέρμα», «Η Νύφη», «Η Ρεπόρτερ», «Δίδυμοι Πειρασμοί», «Συνέβη στο Χαλάνδρι – Βραχίονας του Ωρίωνα», «Η Κόρη του Δημάρχου», «Masculinia», «Εχθροί Μέσα Μου» και «Μαγικό Βουνό». Το πρώτο βιβλίο της Τριλογίας «Κλαίρη – Έρικα – Κλειώ», το «Ένα Βροχερό Απόγευμα και Πολλές Ηλιόλουστες Μέρες» και το «Ελένη & Μενέλαος», έχουν μεταφρασθεί στα Αγγλικά και κυκλοφορούν παγκόσμια, μέσα από το site μου. Hello! My name is Yorgos Ntovas and I am a Books, Theatrical Texts Author and Scripts Writer from Athens, Greece. I create also Digital Artworks and write various strange or not, books. I've written in Greek, the books “Claire – Erica – Cleo” (Trilogy), “Eleni & Menelaos”, “A Rainy Afternoon and Many Sunny Days”, “The Publisher”, “Attempt of Rape”, “4 Erotic Stories”, “Renaissance”, “The Politician”, “Herma”, “The Bride”, “The Reporter”, “Twins Temptations”, “It happened in Halandri - Orion Arm”, “Mayor’s Daughter”, “Masculinia”, "Enemies Inside Me" and "Magical Mountain". The first book of the trilogy “Claire – Erica – Cleo”, “A Rainy Afternoon and Many Sunny Days” and “Eleni and Menelaos”, have been translated into English and are available worldwide through my site.

error: Content is protected !!