«Ελένη και Μενέλαος» από τον Γιώργο Ντόβα

Yorgos Books Τα Βιβλία του Γιώργου Ντόβα - A.I. Art
«Ελένη και Μενέλαος» από τον Γιώργο Ντόβα

Απόσπασμα από το Κεφάλαιο 2. Επιστροφή στην Αθήνα!

Διαθέσιμο σε έντυπη και ψηφιακή μορφή (eBook) εδώ!

Σταμάτησαν να μιλάνε. Τον κοίταξε στα μάτια και μετά έβαλε και τα δύο της χέρια στο πρόσωπο του. Το κράτησε για λίγο και μετά το έφερε στο δικό της. Τα χείλη τους ενώθηκαν σε ένα καυτό φιλί.

Πρωτόγνωρη εμπειρία. Αυτό το φιλί δεν είχε καμία σχέση με όσα είχε δώσει μέχρι τότε. Και δεν του έλειπαν οι εμπειρίες.

Είχε χάσει την αίσθηση του χώρου και του χρόνου. Το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να μην τραβήξει τα χείλη του από τα δικά της. Την αγκάλιασε με πάθος και κόλλησε πάλι τα χείλη του στα δικά της. Και μετά ξανά και ξανά.

Μετά από ώρα ξεκόλλησαν επιτέλους. Ήταν και οι δύο μεθυσμένοι από τα απερίγραπτα αισθήματα που ένοιωθαν. Και από ότι καταλάβαινε ήταν απολύτως αμοιβαία.

Κοιτάχτηκαν και μόνον μία σκέψη πέρασε από το μυαλό τους. Άρχισαν βιαστικά να γδύνουν ο ένας τον άλλο. Δεν σκεπτόταν τίποτα άλλο, παρά την ένωση τους.

Έμειναν και δύο γυμνοί. Το θέαμα του γυμνού κορμιού της ήταν υπέροχο. Πέραν πάσης προσδοκίας. Η Ελένη ξάπλωσε στον καναπέ, άνοιξε τα πόδια της και ψιθύρισε με τρεμάμενη φωνή:

«Πάρε με, τώρα!»

Ο Μενέλαος ήρθε επάνω της. Το κορμί του ενώθηκε με το δικό της. Με μία κίνηση μπήκε και έμεινε μέσα της. Ένα απερίγραπτο κύμα ενέργειας πλημύρισε και τα δύο κορμιά. Έκλεισε τα μάτια του και άρχισε να της κάνει έρωτα. Πρώτη φορά αισθανόταν έτσι. Η ενέργεια πλημμύριζε κάθε κύτταρο του κορμιού του. Στον εγκέφαλο του ήταν σαν να είχαν ανάψει ταυτόχρονα χίλια έντονα φώτα. Η Ελένη άλλοτε έβγαζε κραυγές και άλλοτε βογκούσε προσπαθώντας να διαχειριστεί τα κύματα ηδονής που ένοιωθε. Η όλη κατάσταση ήταν πολύ έντονη για να κρατήσει πολύ. Σε λίγα λεπτά τελείωσαν.

Στο μυαλό του Μενέλαου, η αποκορύφωση ήταν σαν να έγιναν ταυτόχρονα χίλιες εκρήξεις. Σε μία έντονη κορύφωση τελείωσε μέσα της.

Η Ελένη στα πρόθυρα του οργασμού και εκείνη, μόλις ένοιωσε μέσα της το σπέρμα του, άρχισε να έχει σπασμούς από την υπερβολική ηδονή και τελείωσε δυνατά.

Μοιραστείτε το!

Yorgos Ntovas

Γειά σας! Είμαι ο Γιώργος Ντόβας, Συγγραφέας Βιβλίων και Θεατρικών Κειμένων, Σεναριογράφος και Δημιουργός Ψηφιακών Έργων Τέχνης. Έχω γράψει τα βιβλία, «Κλαίρη – Έρικα – Κλειώ» (Τριλογία), «Ελένη & Μενέλαος», «Ένα Βροχερό Απόγευμα και Πολλές Ηλιόλουστες Μέρες», «Ο Εκδότης», «Απόπειρα Βιασμού», «4 Ερωτικές Ιστορίες», «Αναγέννηση», «Η Πολιτικός», «Χέρμα», «Η Νύφη», «Η Ρεπόρτερ», «Δίδυμοι Πειρασμοί», «Συνέβη στο Χαλάνδρι – Βραχίονας του Ωρίωνα», «Η Κόρη του Δημάρχου», «Masculinia», «Εχθροί Μέσα Μου» και «Μαγικό Βουνό». Το πρώτο βιβλίο της Τριλογίας «Κλαίρη – Έρικα – Κλειώ», το «Ένα Βροχερό Απόγευμα και Πολλές Ηλιόλουστες Μέρες» και το «Ελένη & Μενέλαος», έχουν μεταφρασθεί στα Αγγλικά και κυκλοφορούν παγκόσμια, μέσα από το site μου. Hello! My name is Yorgos Ntovas and I am a Books, Theatrical Texts Author and Scripts Writer from Athens, Greece. I create also Digital Artworks and write various strange or not, books. I've written in Greek, the books “Claire – Erica – Cleo” (Trilogy), “Eleni & Menelaos”, “A Rainy Afternoon and Many Sunny Days”, “The Publisher”, “Attempt of Rape”, “4 Erotic Stories”, “Renaissance”, “The Politician”, “Herma”, “The Bride”, “The Reporter”, “Twins Temptations”, “It happened in Halandri - Orion Arm”, “Mayor’s Daughter”, “Masculinia”, "Enemies Inside Me" and "Magical Mountain". The first book of the trilogy “Claire – Erica – Cleo”, “A Rainy Afternoon and Many Sunny Days” and “Eleni and Menelaos”, have been translated into English and are available worldwide through my site.

error: Content is protected !!