«Απόπειρα Βιασμού» από τον Γιώργο Ντόβα

«Απόπειρα Βιασμού» από τον Γιώργο Ντόβα

Απόσπασμα από το Κεφάλαιο 3.

…«Εντάξει. Αυτό ήταν λίγο τραβηγμένο. Δεν είναι όλες οι κοπέλες ξετσίπωτες. Και δε νομίζω να είναι κακό να κολυμπάνε γυμνόστηθες.»

«Εσένα δεν σε πειράζει αυτό;»

«Εγώ είμαι πολύ ανοιχτόμυαλος. Και δεν έχω καθόλου θέμα με το γυμνό. Προς θεού.»

«Δηλαδή, εάν ήθελα εγώ να κάνω μπάνιο γυμνόστηθη, θα με άφηνες;»

«Φυσικά. Και γυμνή ακόμη να ήθελες να κολυμπήσεις, δεν θα είχα καθόλου θέμα. Άσε, που εσύ έχεις πάρα πολύ ωραίο στήθος.»

«Σε ευχαριστώ. Και ελπίζω να μην το λες, έτσι. Μπορεί και να το κάνω ξέρεις!»

«Να το κάνεις. Από μένα έχεις το ΟΚ.»

«Τελικά, τι θα κάνουμε; Θα πάμε στην Μύκονο;»

«Θα πάμε. Πρώτα όμως θα ήθελα, γιατί είναι λίγο λεπτό το θέμα, να καλέσω τον Δικηγόρο και να ζητήσω, την σύμφωνη γνώμη του για ένα ολιγοήμερο ταξίδι. Χωρίς να του πω λεπτομέρειες, φυσικά. Τι λες;»

«Μπορείς να το κάνεις. Αλλά δεν νομίζω να έχει αντίρρηση.»

Ο Αλέξανδρος κάλεσε τον Δικηγόρο και τον ενημέρωσε, σχετικά. Εκείνος τον ευχαρίστησε πολύ για την ενημέρωση. Και όχι μόνον δεν είχε αντίρρηση, αλλά του είπε ότι θα προσαρμόσει το όριο στις κάρτες της Τερέζας ανάλογα, για να καλύψουν τα έξοδα του ταξιδιού. Επίσης του είπε ότι, όταν θα έφευγαν από το Ξενοδοχείο, να επικοινωνήσουν μαζί του, για να τακτοποιήσει εκείνος τον λογαριασμό τους. Ο Αλέξανδρος, τον ευχαρίστησε πολύ και τερμάτισε την κλήση.

Μετά ενημέρωσε και την Τερέζα. Και βέβαια εκείνη πέταξε από την χαρά της.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω.» Είπε. «Εγώ για πλάκα, το είπα. Και τώρα θα πάμε Μύκονο. Είσαι ο καλύτερος!» Και τον φίλησε και πάλι στο μάγουλο.

Αυτά τα φιλιά γίνονται επικίνδυνα, σκέφτηκε και χαμογέλασε…

Διαβάστε ολόκληρο το Βιβλίο 

Support me! Become a Patron! Υποστηρίξτε με! Γίνετε Patron!
Become a patron at Patreon!

Yorgos Ntovas

Hello! My name is Yorgos Ntovas and I am a Books, Theatrical Texts Author and Scripts Writer from Athens, Greece. I create also Digital Artworks and write various strange or not, books. I've written in Greek, the books “Claire – Erica – Cleo” (Trilogy), “Eleni & Menelaos”, “A Rainy Afternoon and Many Sunny Days”, “The Publisher”, “Attempt of Rape”, “4 Erotic Stories”, “Renaissance”, “The Politician”, “Herma”, “The Bride”, “The Reporter”, “Twins Temptations”, “It happened in Halandri - Orion Arm”, "Mayor's Daughter" and "Masculinia". The first book of the trilogy “Claire – Erica – Cleo”, “A Rainy Afternoon and Many Sunny Days” and “Eleni and Menelaos”, have been translated into English and are available worldwide. Γεια σας! Είμαι ο Γιώργος Ντόβας, Συγγραφέας Βιβλίων και Θεατρικών Κειμένων, Σεναριογράφος και Δημιουργός Ψηφιακών Έργων Τέχνης. Έχω γράψει τα βιβλία, «Κλαίρη – Έρικα – Κλειώ» (Τριλογία), «Ελένη & Μενέλαος», «Ένα Βροχερό Απόγευμα και Πολλές Ηλιόλουστες Μέρες», «Ο Εκδότης», «Απόπειρα Βιασμού», «4 Ερωτικές Ιστορίες», «Αναγέννηση», «Η Πολιτικός», «Χέρμα», «Η Νύφη», «Η Ρεπόρτερ», «Δίδυμοι Πειρασμοί», «Συνέβη στο Χαλάνδρι – Βραχίονας του Ωρίωνα», «Η Κόρη του Δημάρχου» και «Masculinia».