Ο Εκδότης από τον Γιώργο Ντόβα

Ο Εκδότης από τον Γιώργο Ντόβα

Ο Εκδότης από τον Γιώργο Ντόβα

Απόσπασμα από το Κεφάλαιο 2. Η Συνάντηση!

Πήγε στο αυτοκίνητο του και κατευθύνθηκε προς το Κεφαλάρι. Στο δρόμο σκεφτόταν όλες τις πιθανές περιπτώσεις προσέγγισης της δύσκολης υπόθεσης που του είχε αναθέσει ο Κύριος Πάνος.

Ήταν λίγο διχασμένος με το όλο θέμα. Ο Κύριος Πάνος δεν ήταν και το καλύτερο «παιδί» και το φέρσιμο του απέναντι στις κυρίες επίσης δεν ήταν το καλύτερο. Και η Κυρία από την Κρήτη, παρόλο που δεν την γνώριζε, με το δίκιο της είχε αγανακτήσει. Αυτός όμως έπρεπε να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του εργοδότη του. Προς στιγμή, του ήρθε να τα βροντήξει όλα κάτω και να του πει την πραγματική γνώμη του για αυτόν. Δυστυχώς όμως, δεν ήταν ακόμη έτοιμος για κάτι τέτοιο. Θα έμενε χωρίς απασχόληση σε μία πολύ κακή στιγμή και ο Κύριος Πάνος, ήταν πολύ ισχυρός για να τον κάνει εχθρό του. Άρα θα έπρεπε να ξεχάσει αυτή την επιλογή.

Σκέφτηκε ακόμη λίγο το όλο θέμα και τελικά κατέληξε σε μία δύσκολη αλλά αποδοτική, έτσι πίστευε, λύση. Την απόλυτη ειλικρίνεια. Θα προσέγγιζε και θα αιφνιδίαζε την Κυρία από την Κρήτη, λέγοντας της, όλη την αλήθεια. Με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Ήλπιζε έτσι, ότι τουλάχιστον θα τον άκουγε. Εάν θα έφερνε και αποτέλεσμα, αυτό θα φαινόταν στην πορεία.

Έφτασε στο χλιδάτο Ξενοδοχείο στο Κεφαλάρι, στάθμευσε το αυτοκίνητο του στο Πάρκινγκ των Επισκεπτών και πήγε στο Lobby. Διάλεξε μία στρατηγική θέση, για να παρακολουθεί όλους τους εισερχόμενους επισκέπτες. Δεν ήξερε καν πως έμοιαζε η Κυρία, αλλά εκείνη την ώρα το Ξενοδοχείο είχε πολύ λίγη κίνηση και κρίνοντας από το γούστο του Κυρίου Πάνου στις γυναίκες, δεν θα ήταν δύσκολο να αναγνωρίσει μία όμορφη γυναίκα που θα έφτανε σε μία συγκεκριμένη ώρα.

Κάθισε και περίμενε λοιπόν. Και δεν χρειάστηκε να περιμένει για πολύ.

Η πόρτα άνοιξε και μία πολύ όμορφη, εντυπωσιακή κυρία, μπήκε μέσα συνοδευόμενη από μία άλλη νεαρή γυναίκα και δύο γεροδεμένους άνδρες. Ήταν μία, από τις ωραιότερες γυναίκες που είχε δει. Ψηλή, φινετσάτη, ντυμένη με πολύ γούστο και όχι πάνω από 30 χρόνων. Του έκανε εντύπωση το ακριβό ντύσιμο της, αλλά πιο πολύ οι Casadei δωδεκάποντες γόβες που φορούσε. Από το παράστημα των ανδρών που την συνόδευαν καθώς και από την συμπεριφορά τους, κατάλαβε ότι θα έπρεπε να ήταν οι άνδρες της προσωπικής φρουράς της. Ανησύχησε λίγο για αυτό, αλλά δεν είχε και πολλές επιλογές.

Διαβάστε ολόκληρο το Βιβλίο  https://www.amazon.co.uk/dp/6188358523/

(Visited 20 times, 1 visits today)
Support me! Become a Patron! Υποστηρίξτε με! Γίνετε Patron!

Leave a Reply

error: Content is protected !!