Απόπειρα Βιασμού από τον Γιώργο Ντόβα

«Απόπειρα Βιασμού» από τον Γιώργο Ντόβα

Απόσπασμα από το Κεφάλαιο 3.

…Το πρωί, ο Αλέξανδρος ξύπνησε πρώτος. Ήταν λίγο πιασμένος. Η πολυθρόνα δεν ήταν και τόσο βολική τελικά. Γύρισε και κοίταξε την Τερέζα, που κοιμόταν στο Κρεβάτι. Και εκεί ήταν που ένοιωσε το δεύτερο σοκ.

Η Τερέζα, προφανώς το βράδυ είχε ζεσταθεί και είχε βγάλει το φούτερ. Το σεντόνι είχε τραβηχτεί και κοιμόταν στο κρεβάτι ημίγυμνη μόνον με ένα string μικροσκοπικό κιλοτάκι. Το θέαμα ήταν πολύ ερεθιστικό. Είχε πάρει μία αγγελική στάση. Το στήθος της, ήταν πράγματι πολύ μεγάλο και το κορμί της κάτι παραπάνω από υπέροχο.

Ένοιωσε τον ερεθισμό του να πηγαίνει στα ύψη. Και ντράπηκε λίγο. Σε αυτό είχε συντελέσει και το γεγονός ότι είχε πολύ καιρό να έρθει σε επαφή με το αντίθετο φύλο.

Πλησίασε το κρεβάτι, σήκωσε το σεντόνι και σκέπασε την Τερέζα. Μετά πήγε στο μπάνιο και έκανε ένα ντους για να ξυπνήσει.

Όταν βγήκε από το μπάνιο, η Τερέζα κοιμόταν ακόμη. Την σκούντηξε απαλά για να την ξυπνήσει. Εκείνη τρόμαξε στον ύπνο της και πετάχτηκε επάνω. Και φυσικά το σεντόνι γλίστρησε και αποκαλύφθηκε για άλλη μία φορά το υπέροχο στήθος της.

Άνοιξε τα μάτια της, συνειδητοποίησε ότι ήταν γυμνή μπροστά του και πήρε αμέσως το σεντόνι και σκεπάστηκε.

«Καλημέρα και Συγνώμη.» Είπε ο Αλέξανδρος. «Δεν ήθελα να σε τρομάξω. Θα πρέπει όμως να ετοιμαστούμε, σιγά – σιγά. Θα πρέπει να πάμε στο Δικαστήριο.»

«Καλημέρα και σε σένα. Δεν πειράζει.» Του είπε χαμογελώντας η Τερέζα. «Απλά ξαφνιάστηκα.»

Ο Αλέξανδρος, της πρότεινε να πάρουν πρωινό. Τι πρωινό βέβαια, μόνον καφέ, τσάι και πορτοκαλάδα είχε. Η Τερέζα συμφώνησε και πήγε στο μπάνιο.

Μετά κάθισαν και οι δύο στο Τραπέζι της Κουζίνας.

Ο Αλέξανδρος της ζήτησε και πάλι συγνώμη…

Διαβάστε ολόκληρο το Βιβλίο https://www.amazon.co.uk/dp/6188358531/

(Visited 16 times, 1 visits today)
Support me! Become a Patron! Υποστηρίξτε με! Γίνετε Patron!

Leave a Reply

error: Content is protected !!