«Απόπειρα Βιασμού» Το 6ο Βιβλίο του Γιώργου Ντόβα

Yorgos Books Τα Βιβλία του Γιώργου Ντόβα - A.I. Art
«Απόπειρα Βιασμού» Το 6ο Βιβλίο του Γιώργου Ντόβα

Απόσπασμα από το Κεφάλαιο 3.

Διαθέσιμο σε έντυπη και ψηφιακή μορφή (eBook) εδώ!

…Άλλη δοκιμασία εκεί. Η Τερέζα βάλθηκε να δοκιμάσει όλα τα ρούχα που είχε πάρει. Και το έκανε εκεί μπροστά του με μία αφοπλιστική αφέλεια. Το αποκορύφωμα ήταν με τις γόβες. Επειδή δεν είχε ξαναφορέσει, κυριολεκτικά, γόβες, βάλθηκε να τις δοκιμάσει όλες και να κάνει πασαρέλα στο σαλόνι, πάνω – κάτω. Και τα πήγε μια χαρά. Εξοικειώθηκε σε χρόνο ρεκόρ.

Όταν κουράστηκε από όλη αυτή την προσπάθεια, πήγε όλα τα ρούχα επάνω στο δωμάτιο της. Φόρεσε ένα από τα σέξι διάφανα νυχτικά της, με ένα ασορτί string κιλοτάκι και κατέβηκε κάτω. Και βέβαια επειδή ήθελε να τις συνηθίσει, λέει, είχε αφήσει τις ροζ δωδεκάποντες γόβες.

«Πως σου φαίνομαι;» Τον ρώτησε όλο νάζι.

«Οπτασία.» Απάντησε ο Αλέξανδρος και δεν άντεξε άλλο.

Ζήτησε συγνώμη, πήγε επάνω στο μπάνιο του δωματίου του και αυνανίστηκε δύο φορές, για να συνέλθει και να φύγει η ένταση από το κορμί του.

Τι θα κάνω με αυτή, αναρωτήθηκε προβληματισμένος. Μέχρι πότε θα αντέξω;

Κατέβηκε στο Καθιστικό. Η Τερέζα καθόταν στο Καναπέ, σε μία προκλητικά αθώα, στάση. Και ο ερεθισμός του Αλέξανδρου, επέστρεψε. Προσπάθησε να τον ελέγξει.

Η Τερέζα, μιλούσε συνέχεια για το ταξίδι τους στην Μύκονο. Ευτυχώς που ο καιρός ήταν θαυμάσιος και θα μπορούσαν και να κολυμπήσουν. Εκεί του ανακοίνωσε ότι σκόπευε να κολυμπήσει γυμνόστηθη. Και ο Αλέξανδρος, της είπε ότι δεν έχει καμία αντίρρηση, φυσικά.

Μετά η Τερέζα, μπήκε στο Διαδίκτυο και βάλθηκε να ψάχνει και να ενημερώνεται για την Μύκονο. Αργά το βράδυ, αποφάσισε να πάνε να κοιμηθούν.

Την καληνύχτισε και πήγε στο δωμάτιο του. Δεν είχε προλάβει να βγάλει τα ρούχα του, όταν μπήκε μέσα η Τερέζα χωρίς να χτυπήσει, με το διάφανο νυχτικό και τις γόβες και του έδωσε ένα γλυκό φιλί για καληνύχτα. Την φίλησε και εκείνος και έφυγε.

Και άλλος αυνανισμός μετά. Με το ζόρι ηρέμησε και κοιμήθηκε…

Μοιραστείτε το!

Yorgos Ntovas

Γειά σας! Είμαι ο Γιώργος Ντόβας, Συγγραφέας Βιβλίων και Θεατρικών Κειμένων, Σεναριογράφος και Δημιουργός Ψηφιακών Έργων Τέχνης. Έχω γράψει τα βιβλία, «Κλαίρη – Έρικα – Κλειώ» (Τριλογία), «Ελένη & Μενέλαος», «Ένα Βροχερό Απόγευμα και Πολλές Ηλιόλουστες Μέρες», «Ο Εκδότης», «Απόπειρα Βιασμού», «4 Ερωτικές Ιστορίες», «Αναγέννηση», «Η Πολιτικός», «Χέρμα», «Η Νύφη», «Η Ρεπόρτερ», «Δίδυμοι Πειρασμοί», «Συνέβη στο Χαλάνδρι – Βραχίονας του Ωρίωνα», «Η Κόρη του Δημάρχου», «Masculinia», «Εχθροί Μέσα Μου» και «Μαγικό Βουνό». Το πρώτο βιβλίο της Τριλογίας «Κλαίρη – Έρικα – Κλειώ», το «Ένα Βροχερό Απόγευμα και Πολλές Ηλιόλουστες Μέρες» και το «Ελένη & Μενέλαος», έχουν μεταφρασθεί στα Αγγλικά και κυκλοφορούν παγκόσμια, μέσα από το site μου. Hello! My name is Yorgos Ntovas and I am a Books, Theatrical Texts Author and Scripts Writer from Athens, Greece. I create also Digital Artworks and write various strange or not, books. I've written in Greek, the books “Claire – Erica – Cleo” (Trilogy), “Eleni & Menelaos”, “A Rainy Afternoon and Many Sunny Days”, “The Publisher”, “Attempt of Rape”, “4 Erotic Stories”, “Renaissance”, “The Politician”, “Herma”, “The Bride”, “The Reporter”, “Twins Temptations”, “It happened in Halandri - Orion Arm”, “Mayor’s Daughter”, “Masculinia”, "Enemies Inside Me" and "Magical Mountain". The first book of the trilogy “Claire – Erica – Cleo”, “A Rainy Afternoon and Many Sunny Days” and “Eleni and Menelaos”, have been translated into English and are available worldwide through my site.

error: Content is protected !!