«Ένα Βροχερό Απόγευμα και Πολλές Ηλιόλουστες Μέρες» από τον Γιώργο Ντόβα

Yorgos Books Τα Βιβλία του Γιώργου Ντόβα - A.I. Art
«Ένα Βροχερό Απόγευμα και Πολλές Ηλιόλουστες Μέρες» από τον Γιώργο Ντόβα

Διαθέσιμο σε έντυπη και ψηφιακή μορφή (eBook) εδώ!

Απόσπασμα από το Κεφάλαιο 7. Ψώνια

…Τον πήρε από το χέρι και πήγαν στο αυτοκίνητο της. Σε λίγο, ήταν πάλι στο Grace Bay. Σε ένα σημείο δίπλα στο κύμα, είχαν στήσει το σκηνικό. Σπόνσορας ήταν ένα μεγάλο ξενοδοχείο της περιοχής.

Είχε μαζευτεί και παρακολουθούσε πολύς κόσμος, οι περισσότεροι τουρίστες.

Η γιορτή σε λίγο άρχισε. Ουσιαστικά ήταν μία αναπαράσταση του τρόπου ψαρέματος του αστακού. Κράτησε περίπου μία ώρα και έκλεισε με σερβίρισμα μαγειρεμένων αστακών με πολλούς τρόπους. Και βέβαια το κρασί έρεε άφθονο.

Η Μάγκυ, αλλά και εκείνος, είχαν πολύ κέφι. Έφαγαν και ήπιαν αρκετό κρασί. Όταν τελείωσε η γιορτή, η Μάγκυ του πρότεινε να πάνε μία βόλτα στην παραλία. Και εκείνος συμφώνησε.

Έβγαλε τα πέδιλα της και περπάτησαν στην άμμο. Το Grace Bay είχε και αυτό μία πολύ μεγάλη παραλία. Καθώς περπατούσαν, η Μάγκυ του είπε ότι είχε πολλά χρόνια να το κάνει αυτό. Ούτε και εκείνη δεν θυμόταν πόσα. Οι προηγούμενοι σύντροφοι της δεν ήταν και τόσο φιλικά προσκείμενοι στις βόλτες και εκείνης της άρεσαν πολύ.

Περπάτησαν έτσι για πολύ ώρα πιασμένοι χέρι χέρι. Σε λίγο έφτασαν με τα πόδια στο Club Med Turkoise. Η Μάγκυ, πρότεινε να πάνε στο Bar να πιούν ένα ποτό.

Ανακάλυψε ότι η Μάγκυ, ήταν διάσημη. Την ήξεραν όλοι. Και αυτό ήταν φυσικό άλλωστε. Το νησί δεν ήταν μεγάλο και όσοι ασχολούνταν με τον τουρισμό γνωριζόντουσαν μεταξύ τους. Εντελώς τυχαία ήταν εκεί και ο Διευθυντής του Club Med. Την χαιρέτησε πολύ φιλικά και η Μάγκυ τον σύστησε στον Max.  

Κάθισαν σε ένα απόμερο τραπέζι και ήπιαν δύο Martini. Το Bar ήταν δίπλα στην πισίνα και η ατμόσφαιρα ήταν μαγευτική. Σε κάποια στιγμή, η Μάγκυ έσκυψε και τον φίλησε απαλά στα χείλη. Ο Max, ανταπέδωσε το φιλί της. Τον φίλησε πιο έντονα με περισσότερο πάθος. Και μετά ακόμη πιο έντονα. Φιλούσε υπέροχα. Τα φιλιά της έγιναν ακόμη πιο μεθυστικά και ερεθιστικά. Και ο ερεθισμός του χτύπησε κόκκινο. Η Μάγκυ, το κατάλαβε και τον άγγιξε πάνω από το παντελόνι του.

«Σε θέλω, τώρα!» Του ψιθύρισε στο αυτί.

«Και εγώ.» Της απάντησε εκείνος.

«Επειδή δεν κρατιέμαι μέχρι το Συγκρότημα, έχω μία ιδέα. Ακολούθησε με.»

Το πήρε από το χέρι και πήγαν στο Main Lobby. Και εκεί φυσικά την ήξεραν. Η Μάγκυ, κάτι είπε στην κοπέλα στην Reception και γύρισε κρατώντας μία κάρτα κλειδί.

Του το έδειξε και τον πήρε πάλι από το χέρι. Βγήκαν από το Main Lobby και προχώρησαν μέσα στο Συγκρότημα. Η Μάγκυ, σταμάτησε έξω από ένα Bungalow και άνοιξε με την κάρτα κλειδί που κρατούσε.

Μπήκαν μέσα. Τρελή από την επιθυμία άρχισε να τον φιλάει και να τον γδύνει. Ταυτόχρονα με μία κίνηση, ξεφορτώθηκε το φόρεμα της και έμεινε με ένα μικροσκοπικό κιλοτάκι. Ο Max πήρε την πρωτοβουλία. Tην έπιασε από τα χέρια και την έριξε στον καναπέ του καθιστικού. Μετά της άνοιξε τα πόδια, της έβγαλε το κιλοτάκι και άρχισε να την γλύφει.

Η Μάγκυ, έπιασε το κεφάλι του και με τα δύο χέρια της και το πίεσε ακόμη περισσότερο στο σημείο της ηδονής της. Ήταν πολύ ερεθισμένη. Δεν άντεξε για πολύ. Σε λίγα λεπτά με μία δυνατή κραυγή, τελείωσε…

Μοιραστείτε το!

Yorgos Ntovas

Γειά σας! Είμαι ο Γιώργος Ντόβας, Συγγραφέας Βιβλίων και Θεατρικών Κειμένων, Σεναριογράφος και Δημιουργός Ψηφιακών Έργων Τέχνης. Έχω γράψει τα βιβλία, «Κλαίρη – Έρικα – Κλειώ» (Τριλογία), «Ελένη & Μενέλαος», «Ένα Βροχερό Απόγευμα και Πολλές Ηλιόλουστες Μέρες», «Ο Εκδότης», «Απόπειρα Βιασμού», «4 Ερωτικές Ιστορίες», «Αναγέννηση», «Η Πολιτικός», «Χέρμα», «Η Νύφη», «Η Ρεπόρτερ», «Δίδυμοι Πειρασμοί», «Συνέβη στο Χαλάνδρι – Βραχίονας του Ωρίωνα», «Η Κόρη του Δημάρχου», «Masculinia», «Εχθροί Μέσα Μου» και «Μαγικό Βουνό». Το πρώτο βιβλίο της Τριλογίας «Κλαίρη – Έρικα – Κλειώ», το «Ένα Βροχερό Απόγευμα και Πολλές Ηλιόλουστες Μέρες» και το «Ελένη & Μενέλαος», έχουν μεταφρασθεί στα Αγγλικά και κυκλοφορούν παγκόσμια, μέσα από το site μου. Hello! My name is Yorgos Ntovas and I am a Books, Theatrical Texts Author and Scripts Writer from Athens, Greece. I create also Digital Artworks and write various strange or not, books. I've written in Greek, the books “Claire – Erica – Cleo” (Trilogy), “Eleni & Menelaos”, “A Rainy Afternoon and Many Sunny Days”, “The Publisher”, “Attempt of Rape”, “4 Erotic Stories”, “Renaissance”, “The Politician”, “Herma”, “The Bride”, “The Reporter”, “Twins Temptations”, “It happened in Halandri - Orion Arm”, “Mayor’s Daughter”, “Masculinia”, "Enemies Inside Me" and "Magical Mountain". The first book of the trilogy “Claire – Erica – Cleo”, “A Rainy Afternoon and Many Sunny Days” and “Eleni and Menelaos”, have been translated into English and are available worldwide through my site.

error: Content is protected !!