«Ένα Βροχερό Απόγευμα και Πολλές Ηλιόλουστες Μέρες» από τον Γιώργο Ντόβα

Yorgos Books Τα Βιβλία του Γιώργου Ντόβα - A.I. Art
«Ένα Βροχερό Απόγευμα και Πολλές Ηλιόλουστες Μέρες» από τον Γιώργο Ντόβα

Απόσπασμα από το Κεφάλαιο 6. Providenciales, Turks & Caicos!

Διαθέσιμο σε έντυπη και ψηφιακή μορφή (eBook) εδώ!

Πρώτα έκαναν τα τυπικά διαδικαστικά. Της έκανε εντύπωση το ότι στα χαρτιά του, φαινόταν για ντόπιος. Σύμφωνα με τις οδηγίες που του είχαν δώσει, της εξήγησε ότι ο πατέρας του ήταν Βρετανός, και την περίοδο που γεννήθηκε έμενε στο Providenciales. Ασχολούνταν δε, με κατασκευές. Εκεί γνώρισε την μητέρα του, η οποία ήταν Ελληνίδα και έκανε διακοπές εκεί, εκείνη την περίοδο. Την ερωτεύθηκε, έκαναν δεσμό και γεννήθηκε εκείνος. Μετά από δύο χρόνια μετακόμισαν στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε. Γύρισε στο Providenciales, μετά από 46 χρόνια. Επίσης της εξήγησε ότι για αυτό το λόγο μιλούσε καλύτερα Ελληνικά, παρά Αγγλικά.

Η Μάγκυ, εντυπωσιάστηκε. Του είπε ότι είχε και εκείνη περίπου παρόμοια καταγωγή. Ήταν 32 χρόνων. Ο πατέρας της ήταν πολιτικός μηχανικός από τις Μπαχάμες, με καταγωγή από την Ουαλία. Γνωρίστηκε με την μητέρα της η οποία ήταν επίσης Βρετανίδα από το Providenciales. Παντρεύτηκαν και έμειναν αρχικά στις Μπαχάμες. Μετά από μερικά χρόνια πήγαν στην Σκωτία και έμειναν εκεί. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης, Business & Management και μετά έκανε Μεταπτυχιακό (MSc) σε Tourism, Heritage & Development. Μόλις είχε τελειώσει το μεταπτυχιακό της, οι γονείς της χώρισαν. Έτσι αποφάσισε με την μητέρα της, να γυρίσουν στο Providenciales. Εκείνη την περίοδο είχε αρχίσει να χτίζεται το Συγκρότημα. Ο ιδιοκτήτης του Συγκροτήματος, ήταν παλιός γνωστός και συνεργάτης του πατέρα της. Ο πατέρας της, της έδωσε το απαιτούμενο κεφάλαιο και η Μάγκυ μπήκε μέτοχος με ποσοστό 10%, στην εταιρεία του Συγκροτήματος. Ταυτόχρονα ανέλαβε και επιτελική θέση. Άλλωστε είχε και τα τυπικά προσόντα για αυτή. Ήταν μία από τους δύο αντιπροέδρους της ιδιοκτήτριας εταιρείας του Συγκροτήματος.

Αφού του εξήγησε τους κανόνες λειτουργίας του Συγκροτήματος, του είπε επίσης ότι τον είχε συμπαθήσει πολύ. Του πρότεινε να αναλάβει την προσαρμογή του, στον κόσμο του Providenciales. Διευκρίνισε ότι θα της έκανε ιδιαίτερη ευχαρίστηση αυτό. Εκείνη την περίοδο ήταν εντελώς μόνη της. Δεν είχε ούτε σύζυγο, ούτε δεσμό.

Την ευχαρίστησε πολύ, για το ενδιαφέρον της και της είπε ότι δέχεται με χαρά την πρόταση της. Πρώτα γιατί τον τιμά να ασχοληθεί μαζί του, μία τόσο όμορφη γυναίκα και μετά επειδή παρόλη την καταγωγή του, ουσιαστικά είναι ξένος και δεν ξέρει τίποτα για το νησί.

Μοιραστείτε το!

Yorgos Ntovas

Γειά σας! Είμαι ο Γιώργος Ντόβας, Συγγραφέας Βιβλίων και Θεατρικών Κειμένων, Σεναριογράφος και Δημιουργός Ψηφιακών Έργων Τέχνης. Έχω γράψει τα βιβλία, «Κλαίρη – Έρικα – Κλειώ» (Τριλογία), «Ελένη & Μενέλαος», «Ένα Βροχερό Απόγευμα και Πολλές Ηλιόλουστες Μέρες», «Ο Εκδότης», «Απόπειρα Βιασμού», «4 Ερωτικές Ιστορίες», «Αναγέννηση», «Η Πολιτικός», «Χέρμα», «Η Νύφη», «Η Ρεπόρτερ», «Δίδυμοι Πειρασμοί», «Συνέβη στο Χαλάνδρι – Βραχίονας του Ωρίωνα», «Η Κόρη του Δημάρχου», «Masculinia», «Εχθροί Μέσα Μου» και «Μαγικό Βουνό». Το πρώτο βιβλίο της Τριλογίας «Κλαίρη – Έρικα – Κλειώ», το «Ένα Βροχερό Απόγευμα και Πολλές Ηλιόλουστες Μέρες» και το «Ελένη & Μενέλαος», έχουν μεταφρασθεί στα Αγγλικά και κυκλοφορούν παγκόσμια, μέσα από το site μου. Hello! My name is Yorgos Ntovas and I am a Books, Theatrical Texts Author and Scripts Writer from Athens, Greece. I create also Digital Artworks and write various strange or not, books. I've written in Greek, the books “Claire – Erica – Cleo” (Trilogy), “Eleni & Menelaos”, “A Rainy Afternoon and Many Sunny Days”, “The Publisher”, “Attempt of Rape”, “4 Erotic Stories”, “Renaissance”, “The Politician”, “Herma”, “The Bride”, “The Reporter”, “Twins Temptations”, “It happened in Halandri - Orion Arm”, “Mayor’s Daughter”, “Masculinia”, "Enemies Inside Me" and "Magical Mountain". The first book of the trilogy “Claire – Erica – Cleo”, “A Rainy Afternoon and Many Sunny Days” and “Eleni and Menelaos”, have been translated into English and are available worldwide through my site.

error: Content is protected !!