«Απόπειρα Βιασμού» από τον Γιώργο Ντόβα

«Απόπειρα Βιασμού» από τον Γιώργο Ντόβα

Απόσπασμα από το Κεφάλαιο 3.

Διαθέσιμο σε έντυπη και ψηφιακή μορφή (eBook) εδώ!

…Πρώτα πήγαν από το Σπίτι του και πήρε ότι ρούχα μπόρεσε. Μετά η Τερέζα σκέφτηκε ότι δεν είχε τα κατάλληλα ρούχα για την Μύκονο. Έτσι πήγαν στα μαγαζιά στην Γλυφάδα για ρούχα. Του ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να αλλάξει λουκ. Τώρα που δεν φοβόταν τον θείο της πλέον, αποφάσισε να γίνει πιο τολμηρή στο ντύσιμο της. Ζήτησε την γνώμη του, για αυτό. Και ο Αλέξανδρος, της είπε φυσικά ότι μπορούσε να γίνει όσο τολμηρή ήθελε.

Έτσι η Τερέζα, αγόρασε τα πιο σέξι φορέματα. Μετά πήγαν και ψώνισαν εσώρουχα. Εκεί ο Αλέξανδρος, τα χρειάστηκε λίγο. Η Τερέζα, επέλεξε τα πιο ερεθιστικά εσώρουχα. Και σαν να μην έφταναν αυτά, πήγε και πήρε κάτι εντελώς διαφανή πολύ κοντά νυχτικά. Επίτηδες, το κάνει, σκέφτηκε.

Εκεί όμως που τον αποτελείωσε, ήταν στα παπούτσια. Τον ρώτησε με μία αφοπλιστική δήθεν αθωότητα ποια ήταν η γνώμη του για τις γόβες. Και ο Αλέξανδρος, αφελώς, της είπε. Οι ψηλοτάκουνες στιλέτο γόβες, ήταν ένα από τα φετίχ του Αλέξανδρου. Το άλλο φετίχ, ήταν τα εσώρουχα. Της περιέγραψε λοιπόν, τις αγαπημένες του γόβες. Και η Τερέζα, διάλεξε ακριβώς αυτές. Μαζί με κάτι υπέροχα στιλέτο σάνδαλα.

«Είσαι σίγουρη;» Την ρώτησε, όταν τις είδε.

«Δεν έχω ξαναφορέσει γόβες, αλλά με έχουν γοητέψει. Και νοιώθω περίεργα όταν τις φοράω. Μία που αρέσουν και σε σένα, λέω να τις πάρω.» Του απάντησε με μία παιδιάστικη αφέλεια.

Ο Αλέξανδρος, συμφώνησε. Οι γόβες ήταν υπέροχες. Και πολύ ερεθιστικές. Ο ερεθισμός στο παντελόνι του, ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Και προσπαθούσε πολύ για να τον κρύψει.

Εγώ το βλέπω το έργο. Θα με στείλει αδιάβαστο η μικρή, σκέφτηκε ξανά. Αλλά δεν μπορούσε πλέον, να κάνει τίποτα για αυτό…

Support me! Become a Patron! Υποστηρίξτε με! Γίνετε Patron!
error: Content is protected !!