«Ένα Βροχερό Απόγευμα και Πολλές Ηλιόλουστες Μέρες» από τον Γιώργο Ντόβα

«Ένα Βροχερό Απόγευμα και Πολλές Ηλιόλουστες Μέρες» από τον Γιώργο Ντόβα

Απόσπασμα από το Κεφάλαιο 6. Providenciales, Turks & Caicos!

…Το Συγκρότημα, απείχε από το Αεροδρόμιο δεκατέσσερα χιλιόμετρα. Πήρε ένα ταξί. Σε είκοσι λεπτά είχε φτάσει στο Συγκρότημα.

Ήταν ειδυλλιακό και υπέροχο. Δίπλα στην θάλασσα στην παραλία Long Bay Beach. Μία από τις δέκα καλύτερες παραλίες του κόσμου. Το ίδιο το Συγκρότημα άλλωστε είχε επανειλημμένως βραβευθεί για την ποιότητα κατασκευής και τις υπηρεσίες που πρόσφερε. Αποτελούνταν από έξη επαύλεις και διάφορα διαμερίσματα για οικιστική χρήση. Ακόμη είχε τριάντα-οκτώ σουίτες και εκατόν-δέκα δωμάτια για ξενοδοχειακή χρήση. Ήταν εφοδιασμένο, με τρία εστιατόρια, SPA, πισίνες, γυμναστήριο και καταστήματα. Στις επαύλεις παρείχε υπηρεσίες καθαριότητας, σίτισης και διαχείρισης.

Το Ταξί τον άφησε έξω από το Main Lobby. Μπήκε μέσα και έδωσε το όνομα του στην όμορφη υπάλληλο. Μόλις το άκουσε, ένα χαμόγελο εμφανίστηκε στο πρόσωπο της.

«Σας περιμέναμε.» Του είπε στα Αγγλικά. «Μια στιγμή να φωνάξω την υπεύθυνη της Έπαυλης σας. Την Κυρία Χίγκινσον.»

Σε λίγο, φάνηκε μία σχετικά ψηλή πανέμορφη Κυρία. Είχε καθαρά βρετανικά ευγενικά χαρακτηριστικά και ένα φυσικό χαμόγελο. Άσπρο δέρμα, φυσική κοκκινομάλλα, με πλούσιο στήθος και υπέροχα γαλάζια μάτια. Φορούσε λευκό εφαρμοστό πουκάμισο, που τόνιζε ιδιαίτερα το πληθωρικό στήθος της και μαύρη κοντή στενή φούστα. Ένα ζευγάρι από δωδεκάποντες στιλέτο μαύρες γόβες, τόνιζαν ιδιαίτερα τα καλλίγραμμα λεπτά πόδια της. Όταν την αντίκρισε ένοιωσε περίεργα. Ένα περίεργο, απροσδιόριστο αλλά και ευχάριστο συναίσθημα. Σαν να την ήξερε από παλιά.

Πλησίασε, τον χαιρέτησε με μία θερμή χειραψία και τον κάλεσε να περάσει στο Γραφείο της. Μόλις τα χέρια τους ήρθαν σε επαφή, ένοιωσε ένα ευχάριστο μούδιασμα. Αυτό τον παραξένεψε, αλλά προσπάθησε να μην το δείξει.

Έδωσε εντολή σε έναν υπάλληλο να μεταφέρει τις αποσκευές του στην Έπαυλη Νο έξη, που βρισκόταν στο Βόρειο τμήμα του Συγκροτήματος.

Κάθισαν στο Γραφείο της και άρχισε να του εξηγεί τις διαδικασίες και τον τρόπο λειτουργίας του Συγκροτήματος. Η κάθε Έπαυλη είχε τον δικό της Υπεύθυνο Λειτουργίας. Στην δική του περίπτωση ήταν η Κυρία Μάργκαρετ (Μάγκυ) Χίγκινσον. Ήταν υπεύθυνη για κάθε θέμα που είχε σχέση τόσο με την καλή λειτουργία της Έπαυλης, αλλά ταυτόχρονα ήταν και μία προσωπική σύμβουλος για όσους έμειναν σε αυτή. Φρόντιζε για τις υπηρεσίες που παρέχονταν στην Έπαυλη. Επίσης για ότι είχε σχέση με την διαβίωση τους στο νησί…

Διαβάστε ολόκληρο το Βιβλίο  https://www.amazon.co.uk/dp/6188358515/

(Visited 23 times, 1 visits today)
Support me! Become a Patron! Υποστηρίξτε με! Γίνετε Patron!
error: Content is protected !!