Ένα Βροχερό Απόγευμα και Πολλές Ηλιόλουστες Μέρες από τον Γιώργο Ντόβα

A Rainy Afternoon and Many Sunny Days by Yorgos Ntovas
Απόσπασμα από το Κεφάλαιο 4. Λονδίνο!

Ένα Βροχερό Απόγευμα και Πολλές Ηλιόλουστες Μέρες από τον Γιώργο Ντόβα

Απόσπασμα από το Κεφάλαιο 4. Λονδίνο!

Ξημέρωσε η καθοριστική ημέρα. Ξύπνησε την συνηθισμένη ώρα. Δεν είχε κοιμηθεί σχεδόν καθόλου. Ετοιμάσθηκε, ξύπνησε την κόρη του και την πήγε στο Σχολείο. Ήταν η τελευταία φορά που την έβλεπε. Προσπάθησε πολύ για να συγκρατηθεί και να μην δείξει την συγκίνηση του. Δεν ήξερε πότε θα την ξανάβλεπε. Και κάτω από ποιες συνθήκες.

Γύρισε στο Σπίτι. Σε λίγο έφυγε και η Γυναίκα του για το Γραφείο της. Παρόλα τα προβλήματα τους, συγκινήθηκε πολύ. Ήταν και για εκείνη, η τελευταία φορά που την έβλεπε.

Το σφίξιμο στο στομάχι του, ήταν πολύ έντονο. Πήγε στο Γραφείο του. Ήλεγξε τα περιεχόμενα των Σκληρών Δίσκων των Υπολογιστών του, καθώς και τις Δικτυακές χωρητικότητες. Είχαν διαγραφεί όλα.

Μετά μπήκε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και διέγραψε όλα τα Προφίλ του.

Τώρα κάθισε και ετοίμασε την επιστολή και τις οδηγίες προς την Γυναίκα του και την Κόρη του. Ήταν πολύ συγκινημένος και με δυσκολία έγραφε. Μετά από ώρα και πολλές προσπάθειες, τα κατάφερε. Τύπωσε τις επιστολές και τις άφησε στο Τραπέζι του Σαλονιού.

Μετά πήγε και έβαλε σε μία μικρή βαλίτσα τα απαραίτητα για το ταξίδι του.

Κατέστρεψε την Αστυνομική του Ταυτότητα, το Δίπλωμα Οδήγησης, τα διαβατήρια και ορισμένα άλλα έγγραφα, που πιστοποιούσαν την Ταυτότητα του. Όπως του είχαν υποδείξει οι οδηγίες.

Μετά κατέστρεψε την SIM κάρτα του κινητού του. Το κινητό του, ήταν το μόνο που θα έπαιρνε μαζί του. Χωρίς σύνδεση. Και αυτό επειδή είχε μέσα τις Επαφές του καθώς και ορισμένα άλλα στοιχεία που θα του ήταν αργότερα χρήσιμα. Αυτό έλεγαν οι οδηγίες. Και τις ακολούθησε κατά γράμμα.

Είχε πάει μεσημέρι. Έπρεπε να φύγει.

Έκανε ένα τελευταίο έλεγχο. Όλα ήταν εντάξει. Πήρε την μικρή βαλίτσα, έριξε μία τελευταία ματιά στο Σπίτι που είχε περάσει τα τελευταία χρόνια και συγκινήθηκε πολύ. Κόντευε να βάλει τα κλάματα. Με πολύ δυσκολία κρατήθηκε.

Άφησε τα κλειδιά του, στο Τραπέζι του Σαλονιού και βγήκε από το Σπίτι. Έκλεισε πίσω του, την πόρτα του διαμερίσματος.

Τώρα πλέον δεν μπορούσε να γυρίσει πίσω…

Διαβάστε ολόκληρο το Βιβλίο  https://www.amazon.co.uk/dp/6188358515/

(Visited 18 times, 1 visits today)
Support me! Become a Patron! Υποστηρίξτε με! Γίνετε Patron!

Leave a Reply

error: Content is protected !!