Ο Εκδότης από τον Γιώργο Ντόβα

Ο Εκδότης από τον Γιώργο Ντόβα

Απόσπασμα από το Κεφάλαιο 1. Μία όχι και τόσο συνηθισμένη ημέρα

Ήταν ένα όμορφο ανοιξιάτικο πρωινό. Ο Νίκος Γεωργίου, έφτασε στην εφημερίδα που εργαζόταν τον τελευταίο χρόνο. Χαιρέτησε τον Σεκιούριτι στην πύλη και στάθμευσε το αυτοκίνητο του σε μία από τις θέσεις των υπαλλήλων.

Μπήκε στο Κεντρικό κτίριο και κατευθύνθηκε στον δεύτερο όροφο. Πέρασε πρώτα από την Τεχνική Υποστήριξη για να ενημερωθεί για τις τυχόν εκκρεμότητες της ημέρας. Τα καθήκοντα του ήταν λίγο μπερδεμένα. Και αυτό γιατί παρόλο που είχε σχεδόν είκοσι χρόνια εμπειρία στα πληροφοριακά συστήματα και στις τηλεπικοινωνίες, στην εφημερίδα ουσιαστικά έκανε υποστήριξη χρηστών. Πριν από δύο χρόνια, είχε χάσει την εργασία του, λόγω χρεοκοπίας της εταιρείας που εργαζόταν επί σειρά ετών. Είχε μείνει άνεργος για πάνω από ένα χρόνο και τελικά ένας φίλος του που εργαζόταν στην εφημερίδα, μεσολάβησε στον γιο του ιδιοκτήτη για να τον προσλάβουν.

Με τα προσόντα και την εμπειρία του, κάλλιστα θα μπορούσε να είναι Διευθυντής Πληροφορικής. Είχε πολύ μεγαλύτερη εμπειρία από τον υπάρχοντα Διευθυντή Πληροφορικής. Και αυτό φυσικά δεν άρεσε καθόλου στον νυν Διευθυντή Πληροφορικής. Έτσι εκείνος, έβαλε βέτο στον Ιδιοκτήτη, για να τοποθετήσουν τον Νίκο Γεωργίου, σε θέση που θεωρούσε ότι δεν κινδύνευε, ο ίδιος. Ο γιος του Ιδιοκτήτη, ο οποίος ουσιαστικά διοικούσε την εταιρία, το κατάλαβε αμέσως. Όπως κατάλαβε επίσης και τα προσόντα του Νίκου Γεωργίου. Ο Νίκος Γεωργίου κατάλαβε ότι ο γιος του Ιδιοκτήτη δεν πολυσυμπαθούσε τον Διευθυντή του. Τον παρακάλεσε λοιπόν, να δεχτεί αρχικά μία πιο χαμηλότερη θέση, υποσχόμενος ταυτόχρονα να τον αναβαθμίσει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Έτσι ο Νίκος Γεωργίου, βρέθηκε περιφερόμενος από όροφο σε όροφο, καλύπτοντας τις ανάγκες της υποστήριξης των χρηστών. Αποδέχτηκε πλήρως τον ρόλο του. Επικοινωνιακός όπως ήταν, δεν άργησε να γίνει αγαπητός σχεδόν σε όλους τους χρήστες. Και κυρίως στις γυναίκες δημοσιογράφους. Και αυτό το είχε ανάγκη, γιατί μια από τις επιπτώσεις των αρνητικών εξελίξεων στην εργασία του, ήταν και ένα διαζύγιο από την μέχρι τότε σύζυγο του. Ευτυχώς που συμφώνησαν και οι δύο στην συναινετική διαδικασία και ξεμπέρδεψαν σχετικά γρήγορα. Δεν είχαν και τίποτα να χωρίσουν άλλωστε.

Στην Τεχνική Υποστήριξη τον ενημέρωσαν, ότι σήμερα θα παρείχε υποστήριξη στους συντάκτες του Οικονομικού τμήματος της Εφημερίδας. Και αυτό τον χαροποίησε ιδιαίτερα, αλλά δεν το έδειξε. Το Οικονομικό τμήμα, είχε κυρίως νέες δημοσιογράφους. Και εκεί ήταν μία πολύ νεαρή δημοσιογράφος που είχε βάλει στο μάτι και φλέρταρε το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ξανθιά, ζουμερή, ναζιάρα και πολύ προκλητική. Ντυνόταν πάντα ιδιαίτερα αποκαλυπτικά. Αλλά αυτό που τον τρέλανε περισσότερο, ήταν οι δωδεκάποντες κλασικές γόβες της. Και εκείνος είχε φετίχ με τις γόβες. Αυτή φυσικά το είχε καταλάβει και τις φορούσε κάθε μέρα.

Διαβάστε ολόκληρο το Βιβλίο  https://www.amazon.co.uk/dp/6188358523/

(Visited 11 times, 1 visits today)
Support me! Become a Patron! Υποστηρίξτε με! Γίνετε Patron!

Leave a Reply

error: Content is protected !!