Κλαίρη – Έρικα – Κλειώ

Κλαίρη – Έρικα – Κλειώ

Απόσπασμα από το Κεφάλαιο 1. Δευτέρα – Κλαίρη!

Διαβάστε όλο το βιβλίο

https://homoastralis.org/claire-erica-cleo.htm

Ήταν ένα ανοιξιάτικο πρωινό στη Γλυφάδα. Ο Κώστας είχε κατεβεί στην αγορά γιατί του είχε τελειώσει το χαρτί στον εκτυπωτή του.

Και ήταν πάλι παραδομένος στις σκέψεις του. Τον τελευταίο καιρό τα πράγματα δεν πήγαιναν καθόλου καλά γι’ αυτόν. Άνεργος τους τελευταίους έξι μήνες, είχε ξεμείνει εντελώς από χρήματα. Είχε ήδη καθυστερήσει το ενοίκιο του διαμερίσματος που έμεινε και για τους λογαριασμούς του, δεν το συζητάμε. Χρωστούσε κοινόχρηστα τεσσάρων μηνών και ουσιαστικά ζούσε με δανεικά και κάποια χρήματα που του έστελνε η μητέρα του. Είχε στείλει ένα σωρό βιογραφικά, αλλά με την κρίση που υπήρχε στην αγορά σε συνδυασμό και με την ηλικία του, που ήταν ήδη σαράντα οκτώ ετών, δεν φαινόταν να έχει μέλλον. Ήλπιζε όμως ότι όλα αυτά θα τα αντιστάθμιζε η μεγάλη εμπειρία του.

Παρ’ όλα αυτά, δεν το έβαζε κάτω. Δεν είχε απογοητευτεί ακόμη. Εκείνο το πρωί τον είχαν καλέσει για συνέντευξη δύο εταιρείες στη Γλυφάδα. Όταν πήγε λοιπόν να εκτυπώσει το βιογραφικό του, συνειδητοποίησε ότι είχε τελειώσει το χαρτί στον εκτυπωτή του. Έτσι, πήρε το αυτοκίνητό του και κατέβηκε στην αγορά της Γλυφάδας για να πάει στο βιβλιοπωλείο και να αγοράσει χαρτί. Ευτυχώς, βρήκε γρήγορα θέση και πάρκαρε. Ο καιρός ήταν καλός. Μέσα Μαΐου, κλασικός, ανοιξιάτικος. Είχε ήλιο, καλή θερμοκρασία, με ένα απαλό ζεστό αεράκι που έφερνε τη μυρουδιά της θάλασσας. Περπάτησε για λίγο και ένιωσε καλύτερα.

Πήγε σε ένα μεγάλο βιβλιοπωλείο που βρισκόταν στο κέντρο και αφού αγόρασε το χαρτί, κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του. Ήταν νωρίς ακόμη, αλλά θα έπρεπε να γυρίσει σπίτι, να προετοιμαστεί και να πάει εγκαίρως στις συναντήσεις του. Εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσε να φανταστεί ότι λίγα μέτρα πιο κάτω, μία εντελώς τυχαία συνάντηση, θα άλλαζε όλη του τη ζωή.

(Visited 12 times, 1 visits today)
Support me! Become a Patron! Υποστηρίξτε με! Γίνετε Patron!

Leave a Reply

error: Content is protected !!