«Ο Εκδότης» από τον Γιώργο Ντόβα

«Ο Εκδότης» από τον Γιώργο Ντόβα

Απόσπασμα από το Κεφάλαιο 2. Η Συνάντηση!

…«Πως είναι δυνατόν, εσείς μία από τις ωραιότερες, κομψές, ευγενικές, δραστήριες και εξυπνότερες, θα τολμούσα να πω, γυναίκες που έχω γνωρίσει, να είστε σε μία τέτοιου είδους σχέση με έναν άνθρωπο σαν τον Κύριο Μητρόπουλο;»

«Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Και εσείς μου είστε πολύ συμπαθής και μου έχετε κάνει πολύ καλή εντύπωση. Θα προσπαθήσω να σας δώσω μία απάντηση. Όσο μπορώ φυσικά. Το Κύριο Μητρόπουλο τον γνώρισα πριν από περίπου ένα χρόνο σε μία εταιρική παρουσίαση στο Λονδίνο. Μου έκανε εντύπωση, με φλέρταρε, η χημεία μεταξύ μας ήταν έντονη και κατέληξε σε ερωτική σχέση. Από την πρώτη στιγμή δεν μου φέρθηκε καθόλου έντιμα. Είχε αρκετές σχέσεις, παράλληλα με την δική μας και με εκμεταλλεύθηκε με διάφορους τρόπους. Δεν έχω αποκρυπτογραφήσει ακριβώς, για ποιο λόγο συνέχιζα μαζί του. Στο χρονικό διάστημα της σχέσης μας, μου έχει αποσπάσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, πάνω από ένα εκατομμύριο Ευρώ και ακόμη έχει χρησιμοποιήσει τα προσωπικά μου αεροσκάφη σε κάποιες παράνομες μεταφορές διαφόρων ουσιών. Το ποτήρι όμως ξεχείλισε όταν έμαθα δύο πράγματα. Πρώτον ότι οι ελάχιστες αποδράσεις μας ήταν στην πραγματικότητα πρόφαση για να μεταφέρει ποσότητες από αυτές τις ουσίες σε διάφορα μέρη και επίσης ότι απροκάλυπτα λέει σε διάφορους κοινούς γνωστούς μας, ότι στις ερωτικές μας συνευρέσεις είμαι ψυχρή σαν παγοκολόνα, αυτή είναι η προσφιλής έκφραση του, και είναι υποχρεωμένος να έχει και άλλες ερωτικές συντρόφους επειδή δεν τον ικανοποιώ. Έτσι όταν έμαθα από έναν κοινό γνωστό μας, για την σημερινή συνάντηση του, αποφάσισα να δώσω ένα οριστικό τέλος, σε αυτή την σχέση. Ποια είναι η γνώμη μας τώρα λοιπόν, μετά από όλα αυτά;»

«Κυρία μου, τώρα είμαι ακόμη περισσότερο διχασμένος. Από την μία μεριά, έχετε ενισχύσει περισσότερο την αρνητική γνώμη που έχω για τον Κύριο Μητρόπουλο. Από την άλλη αισθάνομαι ότι ηθικά εξυπηρετώ πολύ περισσότερο τα δικά σας συμφέροντα. Επίσης αισθάνομαι ότι έχω υποχρέωση να παραιτηθώ από τα καθήκοντα μου και να μην απασχολούμαι πλέον στον Κύριο Μητρόπουλο. Εάν το κάνω όμως αυτό, θα μου δημιουργηθεί μία πληθώρα προβλημάτων. Οικονομικά και άλλα. Ο Κύριος Μητρόπουλος δεν είναι από τους Κυρίους, που μπορείς να παίξεις μαζί τους σε τέτοια θέματα. Δεν μπορώ όμως να συμμετέχω στην επίτευξη σκοπών που δεν συμφωνώ. Καταλαβαίνετε τώρα την θέση μου!»

«Πολύ καλά θα έλεγα. Και την εκτιμώ πάρα πολύ επίσης. Θα ήθελα πάρα πολύ να σας βοηθήσω. Έχω καταλάβει ότι ο Κύριος Μητρόπουλος, έχει έναν αισχρό και πρόστυχο θα έλεγα, τρόπο να εκμεταλλεύεται και να βάζει ανθρώπους σε μπελάδες. Και θα σας πω κάτι ακόμη για να το καταλάβετε. Στο προσωπικό μου αεροσκάφος έχει στείλει και βρίσκονται εκεί από χθες, τρία πακέτα αγνώστου περιεχομένου. Είχε επίσης το θράσος να μου προτείνει να κάνουμε μία ρομαντική απόδραση στο Άμστερνταμ. Και όλα αυτά ενώ σχεδίαζε την ερωτική συνάντηση με την υποψήφια ερωμένη του.»…

Διαβάστε ολόκληρο το Βιβλίο  https://www.amazon.co.uk/dp/6188358523/

(Visited 15 times, 1 visits today)
Support me! Become a Patron! Υποστηρίξτε με! Γίνετε Patron!
error: Content is protected !!