Απόπειρα Βιασμού από τον Γιώργο Ντόβα

Απόπειρα Βιασμού από τον Γιώργο Ντόβα

Απόσπασμα από το Κεφάλαιο 2.

Τότε ήταν που άκουσε τον ήχο κλήσης του κινητού του. Ήταν η Αστυνόμος. Τον πληροφόρησε ότι όλα είχαν πάει καλά. Είχαν πάει στο Σπίτι της Τερέζας και είχαν βρει τον Δημήτρη, να προσπαθεί να συνέλθει ακόμη από το χτύπημα με το τηγάνι. Τον συνέλαβαν χωρίς κόπο και τον οδήγησαν στα Κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος. Την άλλη ημέρα θα τον πήγαιναν στο Αυτόφωρο.

Ο Αλέξανδρος, την ευχαρίστησε και τερμάτισε την κλήση.

Η πόρτα της Κρεβατοκάμαρας άνοιξε και βγήκε η Τερέζα. Τότε ήταν που έπαθε το πρώτο σοκ. Η Τερέζα φορούσε ένα δικό του ευρύχωρο φούτερ που έφτανε μόλις μέχρι το κιλοτάκι της. Ήταν ένα φούτερ που δεν είχε φορέσει σχεδόν ποτέ του, μια που είχε κάνει λάθος και το είχε πάρει δύο νούμερα μεγαλύτερο. Ο ένας ώμος της ήταν έξω. Και τότε πρόσεξε πόσο απίστευτα σέξι ήταν. Μέχρι τότε με όλα αυτά δεν την είχε προσέξει ιδιαίτερα σαν γυναίκα. Ήταν σχετικά ψηλή, γεροδεμένη και πολύ όμορφη. Πρόσεξε ότι είχε πλούσιο στήθος, πολύ μεγαλύτερο από το συνηθισμένο, το οποίο διαγραφόταν προκλητικά μέσα από το φούτερ. Τα πόδια της όμως ήταν το κάτι άλλο. Χυτά, γυμνασμένα, άψογα.

Ένοιωσε έναν έντονο ερεθισμό, ανάμεσα στα πόδια του. Έλεος, σκέφτηκε. Ηρέμησε, είναι μόλις δεκαεπτά χρόνων.

Του χαμογέλασε και τον πλησίασε αργά, ξυπόλυτη. Ο Αλέξανδρος, απόμεινε να την κοιτάζει.

«Είσαι, πάρα πολύ όμορφη.» Ψέλλισε όταν ήρθε κοντά του.

«Ευχαριστώ πολύ.» Του είπε ευχαριστημένη. «Δεν βρήκα κάτι άλλο. Αλλά νομίζω ότι τα παραλές.»

«Καθόλου. Είσαι από τις ωραιότερες γυναίκες που έχω δει ποτέ μου.» Συνέχισε ο Αλέξανδρος.

«Βέβαια. Με αυτό το φούτερ, σίγουρα!» Απάντησε ειρωνικά γελώντας η Τερέζα.

Και ήταν όντως χάρμα οφθαλμών.

«Μην το λες. Είσαι απίστευτα σέξι.»

«Εντάξει, σε πιστεύω.»

Κατόπιν, την ενημέρωσε για τις πίτσες και το τηλεφώνημα από την Αστυνόμο. Η Τερέζα, αναστέναξε με ανακούφιση και ο Αλέξανδρος, απέμεινε να την κοιτάζει. Δεν χόρταινε το θέαμα.

Της πρότεινε να προσπαθήσει να ενημερώσει και τον δικηγόρο της. Η Τερέζα, είχε μία αντίρρηση, επειδή η ώρα ήταν περασμένη. Ο Αλέξανδρος, όμως επέμενε και έτσι τον κάλεσε. Ο δικηγόρος, απάντησε αμέσως. Η Τερέζα τον ενημέρωσε λακωνικά για τα συμβάντα. Ο Δικηγόρος της υποσχέθηκε ότι θα ερχόταν αύριο στο Δικαστήριο. Και έτσι τελείωσε η συνομιλία τους.

Διαβάστε ολόκληρο το Βιβλίο https://www.amazon.co.uk/dp/6188358531/

(Visited 18 times, 1 visits today)
Support me! Become a Patron! Υποστηρίξτε με! Γίνετε Patron!

Leave a Reply

error: Content is protected !!